Afișez singurul rezultat

Show sidebar
Close

PRIZĂ PE DIN REICA 2P+E 16A P1X7 LOVATO

105.00MDL
Adaugă în coș

Soluțiile pentru sistemele electrice moderne evoluează în mod constant, iar șina de montare DIN și priza cu montaj pe șină DIN sunt exemple excelente în acest sens. Aceste componente esențiale permit montarea rapidă și sigură a dispozitivelor electrice și electronice în tablourile electrice, reducând timpul de instalare și optimizând spațiul. 

Șina de montare DIN este o șină metalică standardizată concepută pentru a asigura o prindere stabilă a echipamentelor electrice, precum întrerupătoare, contactori și disjunctori, și pentru a facilita schimbarea rapidă a acestora în cazul unei defecțiuni sau actualizări. Aceasta este proiectată conform standardelor germane DIN (Deutsches Institut für Normung) și este o componentă cheie a rețelelor electrice moderne. Șina de montare DIN este fabricată din oțel galvanizat sau aluminiu, oferind o rezistență și durabilitate crescută. Sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot fi instalate într-un panou de control sau într-o cutie de conexiuni. 

Priza cu montaj pe șină DIN este o priză care se montează pe șina de montare DIN. Aceste prize sunt utilizate pentru a conecta și alimenta diferite echipamente și dispozitive, și sunt disponibile în diferite variante, cum ar fi prizele de putere, prizele de semnal sau prizele de date. Avantajele prizei cu montaj pe șină DIN includ ușurința și siguranța montajului, capacitatea de a asigura o conexiune electrică stabilă și fiabilă, și ușurința schimbării și adăugării echipamentelor. Aceste prize sunt ideale pentru utilizarea în aplicații industriale și comerciale, cum ar fi automatizarea industrială, controlul de proces, echipamentele de telecomunicații.

Șina de montare DIN și priza cu montaj pe șină DIN reprezintă soluții eficiente și practice pentru sistemele electrice moderne. Iar modularitatea și flexibilitatea acestor sisteme contribuie la îmbunătățirea performanței și la creșterea siguranței în instalațiile electrice. Prin adoptarea acestor soluții, industria și consumatorii pot beneficia de sisteme electrice mai eficiente, sigure și ușor de întreținut.