Afișez singurul rezultat

Show sidebar
Close

DETECTOR DIOXID DE CARBON 230V 8A AVE ITALY

2,842.00MDL
Adaugă în coș

Senzorii de CO2 și senzorii de fum sunt două dispozitive de monitorizare a aerului dintr-o clădire, care pot detecta prezența gazelor toxice și a fumului. Aceste dispozitive sunt esențiale pentru a asigura siguranța și sănătatea oamenilor și a animalelor care se află în clădire, precum și pentru a preveni incendiile și alte incidente.

Pentru îmbunătățirea calității aerului din interior, prevenirea accidentelor legate de intoxicația cu CO2, se recomandă de instalat senzor de detectare a nivelului de dioxid de carbon. Senzorii de CO2 sunt disponibili în diverse tehnologii, cum ar fi senzorii bazați pe infraroșu, senzorii bazați pe electrochimie și senzorii bazați pe semiconductori, care utilizează diferite metode de măsurare a nivelului de CO2 din aer. Alegerea rămâne de făcut în dependență de cerințele specifice ale proiectului.

Senzorii de fum sunt dispozitive electronice utilizate pentru a detecta prezența fumului și pentru a emite semnale de alarmă în cazul unui incendiu sau a altor situații de urgență. Acești senzori sunt de diferite tipuri, inclusiv senzori fotoelectrici, ionizați și combinati, și sunt utilizați într-o varietate de domenii. În clădirile rezidențiale, comerciale și industriale, acești senzori sunt indispensabili pentru protejarea împotriva incendiilor, protejarea vieții și proprietății, detectarea rapidă a fumului și a altor gaz toxice, reducerea daunelor cauzate de incendii și respectarea normelor de siguranță și sănătate la locul de muncă.

Pentru a asigura siguranța și confortul utilizatorilor unei clădiri este important ca acești senzori să fie întreținuți și verificați periodic pentru a se asigura că funcționează corespunzător și că pot fi utilizate în caz de nevoie.