Afișez singurul rezultat

Show sidebar
Substituent
Close

Bucătărie fixă completă de cuptor și aragaz culori mixte Stella 270x60x240cm Italia

41,500.00MDL
Adaugă în coș

Propunem mobilă italiană pentru amenajarea confortabilă și funcțională a spațiului. Pentru comoditatea clienților noștri oferim un sortiment variat de produse, precum: divane și mobilă moale, bucătării cu electrocasnice incluse, dormitoare, mobilă pentru oficiu și multe altele. Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de clasă premium și fac parte din cele mai recente colecții ale brandurilor cu renume mondial, fiind disponibile acum la prețuri imbatabile.

Mobilierul este o componentă importantă în amenajarea încăperilor, deoarece, dincolo de aspectul funcțional, mobilierul are și un impact estetic puternic, de aceea piesele de mobilier sunt  disponibile într-o gamă largă de stiluri, culori și materiale, astfel încât să se potrivească cu gusturile și nevoile fiecărui cumpărător. Un factor important, care determină termenul de exploatare este calitatea materialelor și a furniturii din care sunt fabricate unitățile de mobilă, ele sunt durabile și rezistente.

Deoarece bucătăria este locul unde se petrec multe activități zilnice, precum gătit, mâncat, curățat, socializat și altele,  mobila din bucătărie trebuie să satisfacă în totalitate necesitățile utilizatorului și să fie rezistentă la diverși factori distructivi (temperatură ridicată, acțiunea substanțelor chimice, uleiuri, abraziune, șocuri mecanice), să fie ușor de curățat și nu în ultimul rând trebuie să fie ergonomică. Vă propunem mobilă pentru bucătărie italiană, cu design sofisticat și fabricată din cele mai bune materiale, care este prevăzută cu un aragaz și un cuptor încorporate.

Pentru birouri, mobilierul poate include mese de birou, scaune, mese de conferință, dulapuri și alte elemente necesare pentru o funcționare eficientă și organizată. În general, propunem mobilier de birou conceput pentru a fi ergonomic și a oferi un mediu de lucru confortabil și sigur.

Vino la Bricomol și mobilează-ți casa cu gust și fără mari eforturi!