Despre noi

Compania Bricomol Profesional S.R.L. este o companie fondată în 2017 . Avem soluția cea mai inteligentă pentru clienți în domeniu electricității. Suntem într-un pas cu timpul, însă executăm și lucrări din timpul bunicilor cu o serie de materiale electrice vintage (retro) exclusive în R.Moldova.

Produsele care le oferim sunt conforme cerințelor consumatorilor noștri și corepund standartelor europene. Sunt produse exclusiv de origine europeană de cea mai înaltă calitate, pentru securitatea familei și a celor din jur.

Compania dispune de o variație de aproape 10 mii de produse, ca prize și întrerupătoare modulare, doze cutii de distribuție, panouri pentru automate, întrerupătoare de siguranță, prize și întrerupătoare de înaltă tensiune, smart-home, corpuri de iluminat, becuri cu filament, led, senzoare, ventilatoare, ghirlande, fir electric, cabluri de înaltă tensiune, tub gofrat și rigid, accesorii, fir textil antic, prize și întrerupătoare vintage, wago, forbox etc. Suntem distribuitori oficiali exclusivi în R.Moldova al producătorilor Elettrocanali Italia, Ave Italia, Faeg Italia. Schrack, Fanton etc.

Pentru comoditatea clienților facem prezentarea produselor noastre exclusive și montarea acestora, livrare este inclusă. Suntem o companie cu produse de calitate exclusivă și o gamă variată. Suntem operativi și punctuali.